Výuka od 19.4.2021

16.04.2021 10:21

Dobrý den, vážení rodiče, milé děti,

konečně jsme se dočkali a v pondělí 19.4. se po dlouhé době uvidíme "naživo". Každý den se sejdeme v 7:40 před hlavní budovou školy (na rohu budovy školy jako před Vánoci), společně půjdeme do třídy. V pondělí a čtvrtek bude na počátku 1. vyučovací hodiny probíhat testování v učebně číslo 8. Po testování se půjdeme učit  podle rozvrhů platných pro prezenční výuku. Nadále nejsou povoleny sportovní aktivity a zpěv.

 V provozu bude i školní jídelna. Všichni žáci, kteří se budou v daném týdnu vzdělávat prezenčně (ve škole) a stravují se ve školní jídelně, budou mít obědy přihlášené. (Jejich případné odhlášení řeší individuálně rodiče.)

V souladu s doporučenými hygienickými opatřeními bude výuka probíhat v homogenních skupinách, žáci jednotlivých tříd se nebudou slučovat.

Prosím, připravte se do školy na vyučování podle rozvrhu, který jste dostli v září, přibalte přezůvky, 2 - 3 medicínské roušky či respirátory, dobrou sváču a náladu a já se na Vás budu těšit v 7:40 před školou. S pozdravem a přáním krásného víkendu R. Vrbatová