Školní výlet 19.-20.6.

09.06.2023 12:25

Přespávačka 6.B v Kakosově mlýně

Termín:               19.6.-20.6. 2023

V pondělí 19.6. dopoledne (1.-5.hodina) bude branný den v prostorách školy. Učení na tento den tedy není potřeba. Od 12:35 do 13:40 následuje polední přestávka, kdy si žáci dojdou klasicky na oběd. Ve 13:40 si dáme sraz před školou a vyrazíme pěšky na Kakosův mlýn (Hrádek u Ctiboře). Zde využijeme sportovního zařízení, zahrajeme si hry, večer posedíme a poklábosíme u ohně. Na přespání budeme potřebovat spacáky. V úterý dopoledne poklidíme a vyrazíme zpět do Vlašimi, abychom byli nejpozději ve 13:30 u školy a stihli tak zase oběd.

V ubytování není řešeno jídlo a musíme si ho vzít s sebou. Snídani a svačiny si žáci zabalí individuálně. K večeři zajistím pro každého buřty na opékání, pečivo, pití atd..

Cena: Prosím o zaslání zálohy 350,-Kč v hotovosti. Přeplatek bude po celkovém vyúčtování vrácen.

S sebou:

- batoh na záda (půjdeme pěšky!)

- spacák - podepsat nebo jinak označit (zajistím odvoz spacáků autem)

- pohodlné oblečení a pevnou obuv na sport, adekvátně počasí a pobytu v přírodě, oblečení na přespání, hygienické potřeby, repelent (klíšťata, komáři,…), krém na opalování, hry (karty,…)

- pití v láhvi na cestu (na cestu zpět doplníme v ubytování), svačiny a snídaně

 

Zákaz alkoholu, všech tabákových výrobků, energetických nápojů, nožů a dalších pro školní výlet nevhodných či nebezpečných předmětů!

 

Za cennosti a elektroniku neručíme. Pro žáky bude platit v době od 21:30 do 7:00 zákaz používání mobilních telefonů!

Pokud má žák alergie nebo jiný zdravotní problém, prosím o odevzdání informací na lístečku s podpisem rodiče. Stejně tak pokud užívá nějaké léky (dočasně i preventivně), odevzdejte mi prosím je i jejich soupis včetně dávkování. Během výletu na jejich užívání dohlédnu. Pokud však žák prodělává nějaké infekční onemocnění, nemůže se bohužel výletu zúčastnit!