ROZVRH ON-LINE VÝUKY od 2.11. 2020

31.10.2020 23:17

Rozdělení dětí do jednotlivých skupin na FB naší třídy. Počet dětí ve skupince 7 až 8 dětí. Probíráme každý den Jč, M a nově i 2x týdně NS. 

V individuální výuce opakuji učivo s jednotlivými dětmi cca 10 - 15 minut po předchozí domluvě s rodiči ve skupině třídy na FB,  který den a přibližný čas.

Společná výuka 1x týdně, zopakování učiva za týden ústně, ale i písemně - diktát, počítání, slovní úloha. Tuto práci rodiče ofotí a ještě týž den pošlou do chatu na MSTeams ke kontrole.

Nyní budeme pracovat i s interaktivní učebnicí z Jč, rodiče si ji měli stáhnout dle zaslaných pokynů, zadané úkoly budou děti vyplňovat a přeposílat do chatu v aplikaci MSTeams. Tam  jsem také vytvořila soubory s mnoha úkoly k doplňování - rodiče  vytisknou dle vlastního uvážení a děti si tak mohou opakovat učivo, tyto úkoly navíc ukládají a předloží po návratu do školy. Dále děti dostanou zadané povinné úkoly, které budou muset vyřešit v daném termínu a zaslat ke kontrole opět v aplikaci MSTeams.

Rodiče jsou seznámeni s výdejovým oknem ve škole. S maminkou žáčka, který se nemůže  on - line výuky zúčastnit, jsem v kontaktu, bude si úkoly brát a odezvzdávat ve zmíněném výdejovém okně.