Odkazy na opakování učiva

16.03.2020 18:57

Vážení rodiče, moc Vám děkuji za skvělou spolupráci v nastalé situaci. Dovoluji si Vám poslat nějaké odkazy na procvičování učiva zábavnou formou pro Vaše děti.  Stránky jsou velmi pěkně zpracované, výhodou je zpětná vazba - kontrola. 

www.vesela-chaloupka.cz

skolakov.eu

 Žáci mohou zdrama využívat přístup ke všem interaktivním učebnicím MIUč+, stačí, když se zaregistrují jako studenti na www.ucebnice-online.cz . Kteroukoli MIUč+ pak mohou zdarma používat 30 dní, pokud by uzavření škol trvalo déle, licence zdarma prodloužíme do 30.6. Pro výuku matematiky v 1. až 5. ročníku jsou navíc k dispozici výuková videa na www.matyskova-matematika.cz obsahující výklad ke každému cvičení každé stránky učebnic - žáci tak mohou pracovat podle něj. 

  Také nakladatelství Fraus se rozhodlo poskytnout všem žákům  elektronické učebnice pro základní a střední školy zdarma.  Pro domácí  procvičování rodičů s dětmi je také plně k dispozici portál Škola s nadhledem, který je taktéž zdarma. Více na www.frauscz/ucenidoma.

 Dále vkládám informace ohledně vyučování prostřednictvím obrazovky na ČT 2 - "Učí Telka" pro žáky 1. stupně - živé vysílání v blocích, které je vedeno vystudovanými pedagogy. V úterý a ve čtvrtek pak pomůže v pořadu Škola doma s přípravou na přijímací zkoušky.

  Ještě jednou děkuji za trpělivost, v případě nejasností využijte můj telefon nebo mailovou adresu radka.vrbatova@zssidliste.cz.  Povinné úkoly pošlu zítra.

  S pozdravem a nadějí na brzké shledání Radka Vrbatová

Vážení rodiče, přeposílám odkaz, kde si děti mohou zábavnou formou opakovat učivo. Stránky jsou velmi pěkně zpracované, výhodou je zpětná vazba - kontrola. 

www.vesela-chaloupka.cz

skolakov.eu