NÁSTUP DO ŠKOLY STŘEDA 18.11. 2020

15.11.2020 21:57
Vážení rodiče, ve středu 18.11. 2020 začneme opět s prezenční výukou, děti  přinesou podepsané potvrzení o bezinfekčnosti.
Sraz dětí před školou jako na jaře a odchod do šaten v 7.50h - děti jednotlivých tříd vchází do budovy školy dle domluveného harmonogramu, aby se nepotkávaly navzájem.
Každý den bude výuka 4 vyučovací hodiny,  bude končit v 11.30h, na oběd půjdeme v 11.55h, odpolední výuka odpadá. Předměty HV a TV se nevyučují, využijí se k pobytu v přírodě, procvičování.
Děti, keré nebudou chodit do ŠD donesou potvrzení s podpisem rodičů, že jejich dítě může odcházet domů samo a přebírají za něj odpovědnost, pokud si je nevyzvednou u školy.
Přestávky - budeme děti odvádět na WC, aby se  nemíchaly, ZASE V RŮZNÝCH ČASOVÝH INTERVALECH
ŠD - ranní i odpolední -  p.uč. Maťhová
Ve škole po celou dobu pobytu děti a všichni zaměstnanci - povinně roušky ( v aktovce 1-2 náhradní ).Ve třídách se bude pravidelně větrat.  Místo TV budeme mít aktivity i venku, pokud počasí dovolí. Pravidelná dezinfekce rukou
Oběd ve středu 18.11. v 11.55h - na zkoušku, pokud nebude vyhovovat, udělají se změny - opět minimalizovat setkání s ostatními třídami. Obědy jsou od 18.11. přihlášeny všem dětem, kdo nemá zájem, NUTNO ODHLÁSIT!
Pokud bude dítě nemocné ( kašel, teplota ), nesmí chodit do školy. Při návratu do školy musí mít prohlášení o bezinfekčnosti.
Více informací a dotazy každý den na skupině třídy na FB.
Děkuji všem rodičům za dosavadní spolupráci a  pomoc při výuce.