Loučíme se s prázdninami

31.08.2021 16:57

Vážení rodiče, milé děti,

prázdniny nám utekly jako voda a my se zítra sejdeme ve školních lavicích v úplně nové třídě. Protože šatní skříňky budeme mít také na jiném místě, sejdeme se ráno před školou v 7:45 hod. a do šaten půjdeme společně. Ve společných prostorách školy (na chodbách, v šatnách) se budeme pohybovat v rouškách. Ve třídě mít roušky nemusíme. Ráno se nejprve otestujeme a potom společně strávíme dvě vyučovací hodiny. Končit budeme zítra v 9:40 hod. 

Všichni, kdo chodili v loňském roce do jídelny na oběd, mají přihlášené obědy automaticky od zítřka 1. 9. Pokud oběd nechcete, musíte si ho sami odhlásit.

Důležité upozornění pro rodiče - prosím Vás o kontrolu školní pokladny a doplnění účtu na 1 000 Kč. Musíme zaplatit pracovní sešity. Děkuji za spolupráci.

Milí páťáci, zítra si nezapomeňte přezůvky, pero na psaní a hlavně dobrou náladu. Vykročte tou správnou nohou, těším se na vás. Přejme si, ať je ten letošní školní rok  úspěšný, radostný a klidný.

Ještě upozornění pro děti z country kroužku - budeme se potkávat každou středu od 13 do 14 hod. První hodinu budeme mít 15. září 2021.

                                                                                                                   R. Dobíhalová