Informace pro rodiče prvňáčků

29.08.2022 19:14

Vážení rodiče,

zasíláme vám informace k zahájení nového školního roku. Ve čtvrtek 1. září proběhne od 8 hodin slavnostní zahájení školního roku pro prvňáčky a jejich rodiče v tělocvičně naší školy. Do tělocvičny se s dětmi dostanete bočním vchodem.

Po skončení slavnostního zahájení jděte prosím k bočnímu vchodu u rampy k Montessori), kde si děti vyzvedne třídní učitelka a vy budete mít možnost mluvit s paní vychovatelkou a přihlásit děti do školní družiny a jídelny. V 9:30 si vaše děti převezme paní vychovatelka. A Vy budete mít krátkou informativní schůzku s třídní učitelkou a asistentkou pedagoga v kmenové učebně.

2. září bude vyučování pro prvňáčky končit v 9:30. V pondělí 5.9. budou končit v 10:40. Od úterý bude vyučování probíhat podle rozvrhu.

Rozvrh najdete zde:

https://www.zssidliste.cz/tridyvirtual/montessori-zapad/rozvrh/

Dívejte se prosím na rozvrh 1.D. Pokud Vaše dítě chodí do Montessori jih, dívejte se na první řádek rozvrhu. Pokud do Montessori západ tak na druhý řádek.

První den školy můžete děti přihlásit do školní jídelny a od 2.9. mohou chodit na oběd i do družiny.

Připomínáme seznam věcí, které děti budou potřebovat ve škole. Prosíme, abyste si je připravili a přinesli v pondělí 5.9. První den dětem stačí jen školní taška s penálem, přezůvky přinesou až 2. září.

 

Seznam pomůcek

Do penálu pastelky, nůžky, tužky č.1,2,3, gumu, ořezávátko (vše podepsané)

Na výtvarnou výchovu: igelit na lavici, pastelky, nůžky, fixy, desky na výkresy A3 (vše podepsané)

Na tělesnou výchovu do látkového vaku oblečení do tělocvičny a boty s bílou podrážkou, oblečení na ven, tenisák, švihadlo (vše podepsané)

Desky na pracovní sešity

Mazací oboustrannou tabulku (z jedné strany s linkami) a stíratelné fixy

Do třídy krabičku vytahovacích kapesníků

V pátek 2. 9. děti dostanou pracovní sešity. Prosíme, abyste je přes víkend podepsali a obalili.

Děkujeme a moc se na Vás a Vaše děti těšíme.

Šárka Adamcová a Marie Luklová