INFORMACE K ZÁVĚRU ŠKOLNÍHO ROKU 2019/2020

20.06.2020 19:49
Vzkaz pro všechny děti 5.B a jejich rodiče:
Vysvědčení se vydává v pátek 26.6.2020. Ve dnech 29. - 30. 6. je ředitelské volno.
Sejdeme se před školou, samy děti do školy nesmí, v 7.45 všichni společně přejdeme do šatny, přezujeme se a s rouškami na ústech přejdeme do třídy.
Vydávání vysvědčení + společné focení (na mobily, takže si je můžete vzít s sebou) bude trvat do 9 hodin, nebo můžeme skončit něco málo po deváté.
 
S sebou:
- ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ (kdo nemá blanket na prohlášení, může stáhnou na webu školy, nebo mi prostě rodiče napíšou vlastní rukou, že čestně prohlašují, že jejich dítě jménem...není nemocné...v krajním případě poslat sdělení SMSkou)
- ROUŠKU
- desky na vysvědčení
- knihy na vrácení (Pompeje a Staré řecké báje a pověsti)
- velkou tašku na věci, které zůstaly ve škole - výkresy, úbory, ručníky... (to platí hlavně pro děti, které nyní nechodí do školy)
- klíče od skříněk v šatně i s těmi barevnými poutky s čísly
 
PROSÍM, VÁS RODIČE, ABYSTE ZKONTROLOVALI, ZDA VAŠE DÍTĚ NEMÁ DOMA KNIHU KOMIKSŮ OBRÁZKY Z ČESKÝCH DĚJIN A POVĚSTÍ. 
Děti se se školou loučily narychlo, mohly si s sebou do tašky vzít knihu jako pomůcku k učivu dějin. Pokud ji najdete, přineste ji, prosím, abych ji mohla vrátit do školní knihovny. Děkuji.
 
 
Informace pro rodiče, jejichž děti příští školní rok na naší škole již nebudou:
Učebnice vybírám během celého příštího týdne (od dětí, co chodí do školy).
Ty, co nechodí do školy, mi učebnice donesou v PÁTEK 26.6. při předávání vysvědčení.
 
Žádost o zaslání peněz ze školní pokladny spolu s číslem Vašeho konta zasílejte na mail: ekonom@zssidliste.cz
Peníze Vám budou přeposlány až potom, co paní hospodářce odsouhlasím, že Vaše dítě odevzdalo všechny učebnice a klíče od skříněk v pořádku.
Učebnice musí být neroztrhané, slepené, vygumované.
Klíče musí mít barevný očíslovaný štítek.
 
Děti, které nastoupí ve školním roce 2020/2021 do třídy 6. B si přes prázdniny zkontrolují, zda mají v pořádku učebnice, zda je mají vygumované a slepené. Vybírat je bude již nová třídní učitelka paní Bohumila Navrátilová dne 2. září 2020 (druhý den po zahájení školní docházky).  Prosím rodiče, abyste dohlédli na to, aby si vaše děti daly učebnice do pořádku. Děkuji.
 
1. září 2020 přijdou děti do školy nepřezuté, sejdou se ve třídě číslo 13.
 
CHTĚLA BYCH VÁM, MILÍ RODIČE, MOC PODĚKOVAT ZA ÚŽASNOU SPOLUPRÁCI. DOPAD VAŠEHO ÚSILÍ JE VIDITELNÝ. MYSLÍM, ŽE MOHU ŘÍCI, ŽE NAŠE TŘÍDA MÁ VE ŠKOLE DOBROU POVĚST, PANÍ UČITELKY ZDE UČÍ RÁDY, CHVÁLÍ DĚTI ZA AKTIVITU A SPOLEHLIVOST. TAKÉ SI MYSLÍM, ŽE DĚTI NEPOSTRÁDAJÍ MOTIVACI K UČENÍ, A TO JE, PODLE MÉHO, TA NEJVĚTŠÍ VÝHRA V OBLASTI VZDĚLÁVÁNÍ. POKUD JIM STEJNÁ MOTIVACE ZŮSTANE I DO DALŠÍCH LET, BYLO BY TO BEZVADNÉ.
MUSÍM VÁS TAKTÉŽ POCHVÁLIT ZA AKTIVNÍ PŘÍSTUP, SE KTERÝM JSTE PŘISTUPOVALI K DISTANČNÍ VÝUCE, KDY JSTE DĚTEM POMÁHALI S ONLINE VÝUKOU, HLÍDALI ČETNOST ODEVZDÁVÁNÍ ÚKOLŮ A POD. 
PŘEJI VÁM, ABY SE VAŠIM DĚTEM I NADÁLE VE ŠKOLE DAŘILO, ABY DO NÍ CHODILY RÁDY A ABY VÁM SE SITUACEMI VE ŠKOLE NEPŘIDĚLÁVALY PŘÍLIŠ STAROSTÍ.
ŠESTÁ  A SEDMÁ TŘÍDA BÝVÁ NEJVĚTŠÍ ZKOUŠKOU TŘÍDNÍHO KOLEKTIVU I MÍRY ZODPOVĚDNOSTI, SVĚDOMITOSTI A PÍLE JEDNOTLIVÝCH ŽÁČKŮ. NEBUDE TO LEHKÉ, BUDU DRŽET VAŠIM DĚTEM PALCE (A TAKY SE NA NĚ VE ŠKOLE BUDU POPTÁVAT), ABY JIM TA PÍLE, KTEROU V UČENÍ PROJEVOVALY, ZŮSTALA. 
DĚTEM, KTERÉ ODEJDOU NA GYMNÁZIUM, PŘEJI MNOHO ÚSPĚCHŮ A DOUFÁM, ŽE NA SVÉ KAMARÁDY ZE ZÁKLADKY BUDOU RÁDI VZPOMÍNAT. A MOŽNÁ SE S NIMI I DÁL KAMARÁDIT.
PŘEJI HEZKÉ DNY.