INFORMACE K DISTANČNÍ VÝUCE

14.10.2020 11:23

Vážení rodiče, opět došlo k situaci, kterou jsme si nepřáli, a je tu zavření ZŠ a přechod na distanční výuku. Děti si odnesly domů sešity a pracovní sešity, na dnešek mají zapsanou práci v notýsku. Od zítřka - čtvrtka 15. 10. - začneme s učením přes telefon / přes WhatsApp /, tak jak jsme byli zvyklí na jaře. Budeme opět pracovat ve skupinkách. Podrobnosti  napíšu dnes večer. Samostatnou práci budu psát na webové stránky. Pracovní sešity s dětmi ve škole zkontrolujeme, až se zase společně setkáme. Prosím, dohlédněte, aby děti pravidelně četly /nahlas/ a zapisujte do čteníčka. Také ve volných chvilkách zkoušejte děti z násobilky.

SBĚR PAPÍRU - sběr probíhá celý tento týden, i když nechodíme do školy. Před budovou je přistavený kontejner, do kterého můžete papír dávat. Nezapomeňte mi poslat zprávu, kolik kg papíru jste přivezli. Moooc děkuji za ochotu. Nejlepší třídy budou odměněny.

OBĚDY - všichni žáci mají odhlášené obědy po celou dobu, kdy je škola zavřená. Pokud byste měli o oběd zájem, musíte si ho přihlásit. Je možné si pro oběd přijít s vlastní nádobou a odnést si jídlo domů. V jídelně teď stravování není možné. Obědy se vydávají od 11 do 13 hodin.

Chtěla bych Vám všem poděkovat za spolupráci, přeji celým Vašim rodinám pevné zdraví a doufám, že se s dětmi 2. listopadu sejdeme ve škole a že všechno společnými silami zvládneme. R. Dobíhalová