INFO - nástup žáků do školy 18.11.

15.11.2020 20:13

Milí rodiče, 

nástup žáků 1. a 2. tříd do školy je ve středu 18.11.2020. Žáky budeme opět přebírat u vchodu do budovy ŠD a jídelny v 7.45 hod. Žáci budou v rouškách! U vchodu do šaten si vydezinfikují ruce, pak teprve odchod do šatny a do třídy. 

Vyučování bude probíhat každý den do 11:15 hod. - 1. A. Po celou dobu ve třídě i na chodbě musí být žáci v rouškách, proto budou mít s sebou alespoň 2 - 3 roušky na výměnu.

 Dne 18.11. si žáci přinesou všechno učení - P.S.  a učebnice si budou nechávat ve škole podle potřeby. 

  • HV a TV nebude, místo TV procházky do přírody nebo pobyt ve školní zahradě. 
  • Místo HV poslech písní a pohádek, malování obrázků. 
Třídy se nemají míchat, budou oddělené přestávky, aby se žáci na chodbě nepotkávali. Žáky, kteří nebudou chodit do ŠD, si rodiče (nebo někdo jiný) vyzvedne před vchodem do šatny v 11:20 hod. (nebo bude mít žák lísteček s textem: ŽÁK xx může odcházet každý den po vyučování v 11:20 hod. sám. Přebírám za něj od této doby veškerou zodpovědnost. Datum + podpis. 
Ostatní žáci v 11:20 hod. odchod společně na oběd. Po obědě půjdou do ŠD, kde budou opět po celou dobu, než je vyzvednete, v rouškách! Nebodou se mísit s 1.C, budou odděleně v naší třídě. 
Z hygienických a personálních důvodů bude ŠD otevřena do 15:00 hod. Snažte se žáky proto vyzvedávat co nejdříve. Pokud bude žák nemocný (kašel, zvýšená teplota), nesmí rodiče žáka poslat do školy. Po nemoci přinese žák podepsané PROHLÁŠENÍ o bezinfekčnosti, stejné jako v září a říjnu. Je k dispozici na dveřích u hl. vchodu nebo na webu školy. 
Žáci mají od 18.11.2020 automaticky přihlášené obědy. Kdo na oběd nepůjde, musí si jej odhlásit sám.
 
Zdravím, J. Daňková