INFO - nástup žáků do školy 12.4.2021

11.04.2021 11:00

Dobrý den, předávám info o provozu školní družiny od 12.4.

ŠD.pdf

Posílám pár informací k provozu školní družiny od 12.4. 2021.

Jak už asi víte, budou se každé pondělí a čtvrtek testovat žáci příchozí do ranní družiny již tam (tj. mezi 6.30 – 7.30hod.). Prosím o předání informace rodičům, že v případě zájmu o ranní družinu v tyto dny, musí počítat s doprovodem svého dítěte až do družinové třídy (vždy jen jeden zákonný zástupce, vybaven návleky na botách, jednorázovými rukavicemi, respirátorem a příchod nejpozději v 7.30h.), kde si otestují své dítě a teprve v případě negativního výsledku odejdou. Ať tedy počítají s cca 15ti minutovým zpožděním. Děti z ranní družiny budou vždy přivedeny na sraz před školu. Dítě pak půjde do školy se svojí třídou, ale testované už nebude.

Odpolední družina bude ve stejném režimu jako před lockdawnem, tj. max do 16.00hod. Ale přijít pro dítě nejpozději v 15.45h.

Pro třídy 1.B, 2.B, 2.C, které budou v družinových třídách v 1. patře, bude nové to, pouze odpoledne, že si budou rodiče chodit vyzvedávat děti přes zahradu (vrátka vždy odemkneme) a budou na ně čekat u skleněných dveří vedoucích na zahradu. Chceme tím omezit shromažďování rodičů u hlavních dveří do jídelny a zároveň zamezit vstupu do budovy. Vyzvedávat děti si musí zavoláním na mobil své vychovatelky, která dítě ke dveřím doprovodí.

2.A bude mít družinu se Simčou Jenšíkovou zase ve škole ve své třídě.

1.A a 1.C v přízemí budovy ŠD a vyzvedávat děti si budou rodiče také zavoláním na mobil. Pokud v přízemí zazvoní na zvonek, musí pak čekat venku!

J. Filipová



Více zde: https://www.zssidliste.cz/news/skolni-druzina-od-12-4/