AJ Navrátilová

25.03.2020 11:18

Milé děti, tak se zdá, že se nějakou dobu neuvidíme, a proto je moc důležité, abyste si samy opakovaly slovíčka a fráze z učebnice a pracovního sešitu lekcí   1-4.  V lekci 4 si v učebnici podívejte na str. 41–45 (hlavně si zopakujte čas a sportovní aktivity str.44), a v PS si vypracujte cvičení str. 35-39, samozřejmě kromě těch poslechových. A nezapomeňte, že vzadu v PS máte přehledné tabulky gramatiky. Nebojte se dělat chyby, na těch se učíme.

Pro opakování vám určitě pomohou webové stránky oup/com/elt/project1 (tuto adresu máte uvedenou i na zadní straně svého PS), dále klikněte na

Level 1 | Project Fourth Edition | Oxford University Press a Unit 4.

Dále už si můžete vybírat z nabízených aktivit, nezapomeňte na Picture dictionary (obrázkový slovníček) nebo si zkuste test, určitě vás bude bavit víc než ve škole.

A pro zábavu i poučení doporučuji vysílání ČT Učí telka nebo na You Tube cokoliv od Steve and Maggie, popř. něco jiného, ale anglicky!

Vypadá to, že jsem vám toho naložila hodně, ale nebojte, je to minimálně na dva týdny. Opravdu důležité je opakovat si probrané učivo, abychom to nezapomněli, a udržovat (nejlépe každodenní) krátký kontakt s angličtinou.

 

Přeji vám hodně trpělivosti i zábavy s učením, mějte se hezky a už se na vás všechny těším,