AJ Navrátilová

11.03.2020 12:02

úkoly 25.3. – 6.4.

Milé děti, tak se zdá, že se nějakou dobu neuvidíme, a proto je moc důležité, abyste si sami opakovali slovíčka a fráze z učebnice a pracovního sešitu lekcí   1-6.  V lekci 6 si v učebnici přečtěte str. 43 – 47, přeložte si v PS si vypracujte cvičení str. 55-61, samozřejmě kromě těch poslechových.

Pro opakování vám velmi doporučuji webové stránky Oup/com/elt/happy street (tuto adresu máte uvedenou i na zadní straně svého PS), dále klikněte na Happy Street/Learning Resources/Oxford University Press, a vyberte Happy Street 2. Objeví se vám menu: Games – hry, Picture dictionary – obrazový slovníček, Songs nad chants – písničky a rýmovačky, Downloadables – věci ke stažení, Stories – příběhy a Testy. Vyberte si, co vás bude zajímat, ale rozhodně si zkuste udělat testy, vyhodnocení máte okamžitě k dispozici (show answer), pokud to nestačíte nebo chcete opakovat, klikněte na Start again.

A pro zábavu i poučení doporučuji vysílání ČT Učí telka nebo na You Tube cokoliv od Steve and Maggie, popř. něco jiného, ale anglicky!

Vypadá to, že jsem vám toho naložila hodně, ale nebojte, je to minimálně na dva týdny. Opravdu důležité je opakovat si probrané učivo, abychom to nezapomněli, a udržovat (nejlépe každodenní) krátký kontakt s angličtinou.

 

Přeji vám hodně trpělivosti i zábavy s učením, mějte se hezky a už se na vás všechny těším,

BN